Vampirski dnevnici - 160. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 160. epizoda!

By  | 

capture-20161121-185102

Enzo je uzme i izađe napolje. Pn joj se izvinjava vidjevši da je njena ruka povrijeđena, ali ona kaže kako je dobro i kako su oboje dobro. Oni se poljube. Stefan vezuje Damona i zatvara ga u kovčegu. Za to vrijeme, Sybil primjećuje kako je prozor njene sobe u Oružaonici slomnjen i koristi svoje moći te ga potpuno uništava. Ona izlazi i uzima zvučnu viljušku. Sybil nalazi Damonov kovčeg i otvara ga uz pomoć jednog čovjeka. Damon je ljut zbog Stefanovog postupka i odlučuje da ne uključi ljudskost. Sybil je zadovoljna i naredi Damonu da ubije onog čovjeka što on i uradi. Stefan, Matt, Caroline, Ric, Bonnie i Enzo se nalaze na karnevalu na kome svako kaže poneku rečenicu o Tyleru. Na kraju Stefan kaže kako su dužni da se podsjete načina na koji su živjeli i pokrene sve sprave karnevala. Svi se zabavljaju osim Rica koji piše u svoj dnevnik za Elenu. Na kraju epizode, Matt i Caroline pričaju o Lizzie i Josie i Caro mu pokazuje slike njih dvije. Na jednoj slici Matt zapazi Seline i Caroline i Ric shvataju kako je ona ustvari Sirena i da je to bio razlog Tylerovog povratka. Ric i Caro dolaze kući tražeći cure, ali njih nema. Caro nalazi njihov crtež na kome su njih dvije, Seline i Cade.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *