Vampirski dnevnici - 160. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 160. epizoda!

By  | 

capture-20161121-184913

Caroline mu govori kako nije dobrodošao tu i da treba da ode. Damon im kaže da odustanu od svake nada koju imaju i nestaje. Nešto kasnije, Caroline zove Bonnie i priča joj o Damonovoj posjeti. Pita je kako joj ide sa Enzom. Bonnie kaže kako je sve pokušala i nije uspijela. Pita Caroline šta je njoj uključilo ljudskost. Ona kaže kako se morala suočiti sa onime što je plaši i pobijediti to. Pita Bonnie da li joj je pomogla i ova kaže da jeste. One prekidaju. Enzo pita Bonnie da ide na groblje da će propustiti Tylerovu sahranu, ali ona kaže kako će ostati tu dok mu ne vrati ljudskost. Enzo kaže kako se neće vraćati u lošiju verziju sebe. Bon uzvraća kako to nije lošija verzija njega već je tada bio dobar u nekin drugim stvarima, bio je odan, kreativan i romantičan. Ona mu kaže da ide, ali će se vratiti. Ric, Stefan i Caroline pričaju o Damonu uz šta Ric napominje kako to nije Damon, jer ga Sybil kontroliše. Stefan kaže kako ne mogu samo spasiti Damona od Sirena, već i od njega samoga. On kaže kako se plaši da se Damon neće oporaviti nakon što shvati šta je uradio i kako će morati da ga zatvore na neko vrijeme. Za to vrijeme, Damon dolazi u Oružaonicu i posjećuje Sybil. Damon joj kaže kako nije došao da je oslobodi već da je pita kako je moguće da još uvijek radi stvari koje nju čine srećnom. Sybil mu priča kako je on na površini da okrene svoju ljudskost i da osjeti sve, kaže mu kako to nije onošto ona želi, jer je to udaljava od nje. Njegove emocije ga udaljavaju od nje.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *