Vampirski dnevnici - 160. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 160. epizoda!

By  | 

capture-20161121-184858

Ona kaže kako je dobro, a on joj uzvraća kako je Damon ubio Tylera, a ona izgleda kao da je uredu. Pita je da ga oslobodi i da će se oni srediti, kaže da će biti srećni i da će je odvesti gdje god poželi. Ona mu prilazi i uzme nož, te ga odveže. Enzo prokomentariše kako je ona njegov spasilac, a zatim iskoristi brzinu i pokuša pobjeći, ali ne može izaći iz kuće. Pita Bonnie da li mu je lagala i da li je opet vještica, međutim ona negira i kaže da je samo koristila spravu iz Oružaonice, koju samo ona može zaustaviti. Kaže mu da će ostati tu sve dok ne uključi svoju ljudskost. Enzo je pita zašto to radi, a Bonnie kaže kako je izgubila Tyler, neće dozvoliti da izgubi njega. Ric i Dorian pričaju o tome kako Georgie nije došla na posao i kako se javila porukom da neće doći. Dorian kaže da je to čudno i da ona nikada ne odlazi u takvom ternutku. Oni razogovaraju i on planu frekvencije koji spremaju za borbu protiv sirena. Ric pita Doriana da nastavi sa tim planom, ali i da pokuša naći Georgie. Kasnije, Stefan, Caroline, Ric i Matt odnose Tylera na groblje, ali se iznenade kada vide četiri rupe. Na groblju se pojavljuje Damon. Svi su iznenađeni vidjevši ga. Stefan uzima parče drveta ne bi li zaštitio ostale, međutim Damon iskoristi trenutak i uzima Matta preteći da će ga preobraziti u vampira. On ih uvjerava kako treba da odustani od ideje da ga spase.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *