Vampirski dnevnici - 160. epizoda - 8. sezona TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 160. epizoda!

By  | 

capture-20161121-184927

On je pita šta ona želi, a ona kaže da želi njega, ali kako ga sada ne može dobiti, pušta ga da ide svome bratu i da će mu on sigurno oprostiti i vratiti mu ljudskost. Kaže mu kako se nada da će on imati bar nešto sreće prije nego što ode Cade-u. Peter donosi Mattu kutiju za koju kaže da je iz Oružaonice, pita Matta da se ne sprema odmah i da sačeka par dana da se sve slegne, ali Matt kaže da je to njegov život. Kaže kako su vampiri, vrbena i gubici njegov život i da je od toga pokušao da pobijegne. Peter odlazi i ostavlja Matta, koji otvara kutiju i nalazi Tylerovo pismo u kome mu on kaže da ako je to dobio to znači da je on (Tyler) mrtav i da treba njegovu (Mattovu) pomoć da nađe jednu osobu. U kutiji se nalaze slike Seline, ali je Matt ne prepoznaje. Caroline i Stefan razgovaraju o Seline i o tome koliko je ona dobra u poslu koji radi. Stefan kaže kako mu je Damon poslao poruku da se nađu na karnevalu i da neće propustiti tu šansu. Caro se ponudi da mu pomogne, ali on odbije rekavši da ju je već doveo u opasnost neće to ponoviti. U Bonnie-noj kući, ona se vraća, dok je Enzo sve spremio kao za novu godinu. Bonnie donosi benzin i prosipa ga po kući. Enzo je pita šta radi, hoće li ga ubiti? Ona kaže kako će doprijeti do njega koristeći njegov strah, strah od samoće. Kaže kako će ostati tu sa njim sve dok ne uključi ljudskost, makar i izgorijela tu. Ona pali kućicu i vatra se šiti po njoj. Stefan i Damon se susreću na karnevalu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *