Vampirski dnevnici epizoda 102, 103 - sezona 5 - Turske-Serije.Net

Vampirski Dnevnici

Vampirski dnevnici epizoda 102, 103 – sezona 5

By  | 

Vampirski dnevnici epizoda 102 sezona 5 – “Total Eclipse of the Heart”

Ketrin se angazuje oko povratka Stefana, dok Ves nastavlja da vrsi svoja istrazivanja. Stefan se ne oseca prijatno zbog Dejmonovog novog prijateljstva sa Enzom, koji nastavlja sa lovom i sada se koncentrise na Vesa. Kako bi pronasli lokaciiju Vesa, Dejmon i Enzo se suocavaju sa Boni i zele od nje da pronadje vesticu koja ce izvrsiti vradzbinu, kako bi bila sigurna, Boni trazi od Enza da drzi Dzeremija kao taoca.

Ketrin potom pita Nadju da potrazi informacije o Enzu, sa cime se i Met slaze, medjutim Tajler u prolazu cuje njihove planove. Kada Nadja saznaje da je Tajler cuo njihov razgovor postaje besna i napada Dzeremija. Njega u poslednjem trenutku spasavaju Stefan i Ketrin. Dejmon i Enzo pronalaze Vesa i bas u tom trenutku bivaju napadnuti od grupe “putnika”. Kasnije, postaje jasno, da je Ves ubrizgao Dejmonu injekciju tako da se Dejmon sada hrani drugim vampirima.

Psssst! Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup sledećim (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

 • 7 istina koje niste znali o mega popularnoj seriji "Ženskaroš iz vile”
* polja sa zvezdicom su obavezna

Vampirski dnevnici epizoda 103 sezona 5 – “No Exit”

Dok Dejmonovo ponasanje eskalira od destruktivnog ka smrotonosnom, Stefan se seca njihovog poslednjeg razgovora, kaje se, odlucuje da potrazi Dejmona i intervenis. Ketrin, maskirana u Elenu, nastoji da bude uz Stefana u nadi da ce iz toga proizaci veza. Dr. Ves navodi Putnike da postave zamku koja ce jos jednom testirati Dejmonovo prijateljstvo sa Enzom.

Nakon iskrenog razgovora sa Nadjom, Met angazuje Karolinu i Tejlera kako bi svi zajedno zastitili Elenu, sto dovodi do konflikta. Kasnije, Stefan pokusava da utesi potistenu Karolinu, medjutim njihov razgovor se zavrsava zastrasujucim dogadjajem.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site