Vampirski dnevnici od 29 do 33 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 29 do 33 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 29 do 33 epizodeVampirski dnevnici od 29 do 33 epizode
Maskerada 2 sezona/ 29 epizoda

Stefan, Damon, Bonnie, Jeremy, Alaric i Caroline udružuju se u planu da ubiju Katherine na maskeradi. Jenna se vraća kući iz bolnice. Alaric pristaje paziti na Elenu dok ostali sprovode plan. Katherine posećuje veštica zvana Lucy koja će joj pomoći vratiti Mesečev kamen od Damona i Stefana.

Rose 2 sezona /30 epizoda

Jeremy shvata da Elena nije došla kući od prošle noći pa to govori Stefanu. Elena je, još slaba od ozleda, odvedena u veliku napuštenu kuću. Oteo ju je vampir zvani Trevor. Pridružuje mu se vampirka Rose. Tyler se nosi s posledicama Sarine smrti. Svedoči Carolineinim supermoćima pa mu ona priznaje da je vampirka.

Katerina 2 sezona/ 31 epizoda

Epizoda počinje 1490. godine u Bugarskoj gde Katherine, okružena porodicom, rađa devojčicu. Traži da joj daju da je drži,ali otac govori kako ih je već dovoljno osramotila te odnosi dete. U sadašnjem vremenu Elena odlazi do grobnice gde nudi Katherine bocu krvi u zamenu za istinu.

Žrtvovanje 2 sezona/ 32 epizoda

Stefan i Damon planiraju kako uzeti Mesečev kamen od Katherine. Elena traži Rose da je odvede do Slatera kako bi mogla naučiti više o Klausu i o tome kako ga pronaći. Pronalaze Slaterovo probodeno telo. Elena iskorišcava informacije iz kompjutra kako bi je Klaus primetio. Caroline i Tyler raspravljaju o nadolazećem punom mesecu.

Na Mesečevu svetlost 2 sezona/ 33 epizoda

Približava se pun mesec pa Caroline pomaže Tyleru da se pripremi za svoju bolnu transformaciju. Ostaje s njim dok je on ne pokuša napasti. Katherine se ruga Stefanovoj nesigurnosti oko Elene. Bonnie traži Lukinu pomoć da unište Mesečev kamen,ali on je prevari.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno