Vampirski dnevnici 1 sezona,od 1 do 4 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici 1 sezona,od 1 do 4 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici 1 sezonaVampirski dnevnici 1 sezona

Pilot epizoda,1 epizoda,1 sezona

Tinejdžerka Elena Gilber i njen brat Jeremy oporavljaju se od nedavne smrti roditelja. Elena skriva svoju tugu, dok se Jeremy sa osećajima bori uz pomoć droge. Eleni prvog dana škole za oko zapne misteriozni novi učenik Stefan Salvatore. Otkriva se da je Stefan vampir, i to ne jedini u gradu.

 

Noć kometa,2 epizoda ,1 sezona

Mystic Falls priprema se za slavlje prolaska kometa. Vicki se u bolnici oporavlja od napada vampira. Stefan se koristi svojim moćima da obriše napadača iz njene memorije, no prekida ga Matt. Gospodin Tanner upozorava Jennu oko Jeremyjeva nedavnog ponašanja.
 

Ugrizi petkom uveče,3 epizoda,1 sezona

Polumedij Bonnie govori Eleni o svome lošem osećaju oko Stefana, ali Elena ih odlučuje oboje pozvati na večeru u svojoj kući kako bi se mogli bolje upoznati. Tyler u školi pokušava poniziti Stefana bacajući loptu na njega, ali Stefan se koristi svojim vampirskim moćima i vraća loptu. Pridružuje se momčad.

 

Roditeljske veze 4 epizoda,1 sezona

Elena i Stefan odlaze na godišnji lokalni događaj čiji su domaćini Tylerovi roditelji. Vicki nagovara Tylera da je pita da ide s njom. Damon pripoveda Eleni o povesti Salvatorea nakon što ga Stefan pokušava izbaciti iz svog života.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno