Vampirski dnevnici od 58 do 60 epizode - Turske-Serije.Net

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Americke Serije

Vampirski dnevnici od 58 do 60 epizode

By  | 

Vampirski dnevnici od 58 do 60 epizodeVampirski dnevnici od 58 do 60 epizode

3 sezona,58 Epizoda

Nakon početka dana sa zapanjujućim otkrićem u vezi Dejmona, Elena je frustrirana jer se niko od njenih prijatelja ne slaže sa njom o tome kako bi trebalo da reaguju na nova dešavanja u gradu. Još jednom uhvaćene u nezavidnoj situaciji sa Benet vešticama, Boni i Ebi igraju ulogu u ritualu da umire duhove prirode. Kada Elajdža da Dejmonu i Stefanu opasan ultimatum koji stavlja Elenu u opasnost, oni se okreću Alariku i Meredit za pomoć sa planom koji ih dovodi do užasnih odluka.

3 sezona,59 Epizoda

Ubistva koja se dešavaju u Mistkc Folu podsećaju Dejmona na seriju ubistava koja su se dogodila vek ranije. U prisećanjima iz 1912. godine, Dejmon pamti prelepu vampiricu,koja mu je pokazal način kako da opstane. Šerif Forbs upozorava Dejmona da se ne meša u istragu, ali Dejmon je uveren da prate pogrešnog osumnjičenog. Elena i Met su u potrazi za dokazima, jer sumnjaju da je ubica Dr. Fel. Iz razloga poznatih samo njoj, Rebeka postaje zainteresovana za lociranje jedne od najstarijih gradskih znamenitosti. Konačno, Elena dolazi do novog razumevanja svrhe njenog života, a Dejmon se emotivno otvara Stefanu…

3 sezona,60 Epizoda

Dejmon i Stefan su fokusirani na novi projekat koji će im pomoći da unište Klausa. Nakon što Klaus postane pretnja nekom ko je blizak sa Boni, ona nema izbora nego da radi na činima koje su mu potrebne. U međuvremenu, Klaus i Rebeka pronalaze savršenog motivatora da ubedi Fina da sarađuje sa njima, ali Rebeka je više okupirana svojim brutalnim planom da se osveti Dejmonu. Stefanova emotivna previranja ga dovode do opasne konfrontacije sa Klausom, i kasnije, do srceparajućeg trenutka sa Elenom.

 

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno