Vatrene ptice - 4. epizoda - Merdžan dolazi kod Nizama?!

Ateş Kuşları / Vatrene ptice

Vatrene ptice – 4. epizoda – Merdžan dolazi kod Nizama?!

By  | 


Vatrene ptice – 4. epizoda – Merdžan dolazi kod Nizama?!
“Žar ptice” će se suočiti sa opasnošću da izgube svoje gnezdo zbog nedostatka identiteta i novca. Pitanje je hoće li uspeti da nađu način da više ne završe na ulici i kako će se bez korena brinuti za svoju braću. Merdžan je došla u kancelariju kod Nizama koji od nje traži njen CV. Merdžan mu govori da su ona i njena braća imali nepoštene očeve i napušta kuću, a Nizam potrči za njom dozivajući je. Ali stiže do izgorele kuće i doziva braću i sestre, ali nema žive duše. On se zapita gde li su svi otišli. Barbaros je u njoj izuzetno teškim trenucima veliki oslonac i podrška Gulajše. Pošto ne može da podnese sve što je Gulajše pretrpela, Zipkin namerava da preko Merdžan otkrije tajne iz prošlosti. Gulajše je svakim nadolazećim danom sve bliža i bliža istini, kao i Barbaros.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *