Vish – 13. epizoda – Aditja spasi Aliju!

Indijske Serije

Vish – 13. epizoda – Aditja spasi Aliju!

By  | 


Sabrina se vratila na Kotari imanje i razmišlja kako mora odneti srce Višeli pre nego što propadne. Tu dođe Bandari (njen detektiv). Doneo joj je nove fotografije tetovaža. Sabrina mu na trenutak preda kutiju u kojoj je doktorovo srce. Ona pogleda fotografije ali ih na kraju pocepa i vikne na Bandarija da je beskoristan jer ni jedna od tih tetovaža nije ona za kojom traga. Bandari kuka da nije beskorisan. Sabrina ga pita želi li neki drugi posao i naređuje mu da iz kuće izbaci sav beskorisan nameštaj.
Alija je preplašena, plače i moli za pomoć. Zaključa se u jednu od prostorija. Pauk pokušava da provali unutra. Aditja je stigao i ulazi u zgradu. Shvata da nešto nije u redu. Počne tražiti Aliju. Pauk i dalje pokušava da uđe u prostoriju u kojoj je Alija. Alija vrisne. Sakrije se iza kauča. Aditja je čuo njen vrisak. Pođe u tom pravcu. Pauk je uspeo da provali vrata, sprema se da napadne Aliju. Aditja naiđe i šokira se kad ga vidi. I sam se uplaši ali pomisli kako Alija mora ostati bezbedna. On pokuša da skrene pažnju pauku. Alija preklinje Aditju da je spasi. On uzme bocu sa plinom koju pronađe tu, te je gurne ka pauku. Baci šibicu i u momentu kada boca stane pred pauka dođe do eksplozije. Pauk je raskomadan, nema ga više. Aditju odbaci eksplozija na pod. Alija potrči ka njemu i zagrli ga jako. Plače i zahvaljuje Bogu što je on dobro. Aditja je isprva u šoku. Uzvrati zagrljaj. Uverava je da je dobro i da su oboje živi. Oni sednu zajedno da se malo smire i porazgovaraju. Aditja je ubeđen da se tu dešava nešto natprirodno. Alija mu kaže da je uhvatila sličnog pauka i da je sigurno u pitanju neka moćna crna magija, ona je sigurno izvor tog misterioznog otrova. Aditja izjavi da to nije normalno. (NASTAVAK NA SLED.STR.)

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site