Još jedan test strpljenja za verne gledaoce! Gena napušta seriju! - Turske-Serije.Net

Vesti

Još jedan test strpljenja za verne gledaoce! Gena napušta seriju!

By  | 

Gena napušta seriju!
I da, iako mislimo da našem strpljenju nema kraja jer smo pratili već preko 1 800 epizoda nekada naše omiljene serije, producenti nam i dalje šalju poruku da nismo u pravu. Naime, glumica Sheetal Khandal, koja tumači ulogu Gange napušta seriju.

Mala nevesta je svakako poznata serija u Indiji i za Colors kanal jer je poznata po davanju poruka društvu preko svojih priča.
Nakon dugog trajanja ove serije, gledaoci su svedoci menjanja glavnih likova i izbacivanju istih poput Pratyushe Banerjee, Smite Bansal, Anupa Sonija, Sargun Mehte, Anjum Farooqi ,Sriti Jha… Sledeća na listi za izlazak iz serije jeste glumica Sheetal Khandal.

Izvor navodi da će u seriji definitivno doći do skoka. Sheetal Khandal nakon toga više neće biti deo serije. Njena uloga u seriji se završava tako što ona i Nirjanin odlaze u Banaras u poslovne svrhe. Kako izvor navodi, u budućnosti, ako bude zahtevala priča, njen lik će se vratiti.

Kada su kontaktirali Shetal, ona je rekla: ”Uzajamno smo se razumeli ja i produkcija. Ali ukoliko priča bude zahtevala da se ponovo pojavim, vratiću se u seriju ukoliko budem slobodna.”

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site