Zaboravi ako možeš 3. i 4. epizoda! Eda saznaje da je trudna!

Turske Serije

Zaboravi ako možeš 3. i 4. epizoda! Eda saznaje da je trudna!

By  | 

Zaboravi ako možeš 3. i 4. epizoda! Eda saznaje da je trudna!
3 epizoda

Eda je jako povredjena I odlučuje da razgovara sa svojom sestrom, ali zbog Harunovog prisustva I sestrine sreće odlučuje da ćuti.Harun se takodje kaje zbog svega I nekoliko puta pokuša da objasni Edi da on nije loša osoba.Eda je ljuta I oštro reaguje.Tolga-alkoholičar saznaje da je Edu ostavio ljubavnik I odluči da joj prizna ljubav.

Eda je sve više rastrzana izmedju sestrinske ljubavi I ljubavi prema Harunu,a situaciju dodatno komplikuje Edino saznanje da očekuje Harunovo dete.

4 epizoda
Eda ne razmišlja da se oslobodi deteta, jer jako voli decu.Sa druge strane ona se plaši svoje porodice, posebno svog oca jer neće moći da sakrije trudnoću kako ona bude napredovala.Melda saznaje da je Erda trudna I savetuje je da zadrži I da se brine o detetu. Ipak, Edini su jako ljuti kad saznaju za dete i čini se kao da je abortus trenutno jedina opcija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *