Harun priznaje ocu da je zaljubljen u Edu, Edin otac odlazi od kuće

Turske Serije

Zaboravi ako možeš – 42. i 43. epizoda – Harun priznaje ocu da je zaljubljen u Edu, Edin otac odlazi od kuće!

By  | 

Harun priznaje ocu da je zaljubljen u Edu, Edin otac odlazi od kuće

42: Eda predloži Tolgi da se potrudi i pronađe oca, ali uzalud. Harun ne želi da mu majka ode na kliniku. Sadet smatra da svojim postupcima povrijeđuje najbliže i želi da ode. Harun od Batu dobije informacije da ga je neko slikao sa Edoom. I jedna od tih fotografija je upravo u novinama koje se u Meldinim rukama. A te novine dolaze i do Harunovog oca. On je ljut i pita ga da prestane da viđa tu djevojku. Harun mu priznaje da je zaljubljen u nju.
43: Harun saznaje da je Melda trudna. Ona se pita kako će reći društvu za trudnoću,

kako će Harun reagovati. Mota joj se hiljadu pitanja po glavi, ali nema odgovore. Eda želi da Tolgi kaže istinu. Ali kako će Tolga reagovati na sestrinu trudnoću? Fejaz odlazi u hotel, Sadet želi da ga dovede kući. Eda je šokirana kada sazna da joj je otac otišao od kuće, još joj majka kaže da ih je ona sve ubila. Tužna je. Kerem mora da bira između dvije djevojke i odbija dobavljačicu.
Picture source: atv

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *