Zabranjena jabuka - 44. i 45. epizoda – Jigit traži osvetu!

Turske Serije

Zabranjena jabuka – 44. i 45. epizoda – Jigit traži osvetu!

By  | 


Zabranjena jabuka – 44. i 45. epizoda – Jigit traži osvetu!

44: Jildiz pita Halita da li je prestao da je voli. Halit odgovori da više voli svoju decu. Ender iskoristi priliku da isprovocira Jildiz. Jigit se javi Kaji i otkrije mu da je osveta njegov glavni motiv, pomeriće nebo i zemlju da je ostvari. On takođe namerava da sarađuje sa Ender. Dolazi do suočavanja kada se on pojavi pred nju.
45: Kod Kaje stiže nova devojka koja u potpunosti poremeti mir. Ko li je ona, kojim povodom je došla? Ender skoro tone zbog činjenice da će njen sin uskoro saznati istinu, ali je to ne sprečava da spletkari protiv Jildiz. Enderin plan je da Halit baci oko na tu pristiglu, mladu devojku i otkači Jildiz zbog toga. Misteriozna devojka ima veze sa Kajom, a Ender će upasti u rupu koju je kopala drugima. Devojka hoće za sebe i Enderinog sina i čitavo bogatstvo.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site