Žade odlazi u Majami sa mužem i ćerkom!

Brazilske serije

Žade – od 46. do 50. epizode – Žade odlazi u Majami sa mužem i ćerkom!

By  | 

aŽade odlazi u Majami sa mužem i ćerkom!

46. epizoda

Zbog Žadinog očaja i suza u očima, Said joj u zadnji tren oprosti i dopusti da se vrati njegovoj kući. Prolazi devet godina i Žadina ćerka Khadija odrasta u prelepu i pametnu devojčicu. Druga deca su takođe porasla, Natalia Ferer je odrasla u stidljivu tinejdžerku a Latifina i Mohamedova deca imaju između 12 i 14 godina. Daniel je napustio majku kako bi pronašao Albierija koga smatra ocem.

47. epizoda

Dora je došla u Majami u posetu Albieriju i Luisi. Njena zabrinutost za Daniela jako uplaši Albierija koji tek sada shvata negativne posledice svoj remek dela. U Maroku, Said odluči da proširi svoje carstvo i otvori lance hotela širom sveta te izabere Majami za prvi grad u kome će graditi zajedno sa Leonardom, što se nimalo ne svidi Žade.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


48. epizoda

Said sa Žade odlazi na put u Majami kako bi sa Leonardom i Lukasom dogovorio sve u vezi posla. Iako ima novu simpatiju, Sofiju, Leonardno nije mogao da zaboravi ljubav svog života, Kristinu. Dora saznaje da je Daniel došao u grad te obavesti Albierija o skorašnjem susretu. Mohamed pobesni kada vidi kako Karla i Diana zabavljaju mušku publiku rvajući se u blatu.

49. epizoda

Marisa, ljuta na Lukasa jer je ručao sa nepoznatom ženom, odluči da mu uzvrati nemilorsrdno trošeći njegov novac. Karla saznaje da je Diana Alehandrva bivša devojka a Mohamed grdi Ammu jer je nastupala na rvačkom turniru. Said zamoli Žade da otputuje sa njim u Majami, uveren da će to biti veliki test njene ljubavi.

50. epizoda

Daniel uspe da stupi u kontakt sa Albierijem. Albijeri pokušava da shvati gde se dečak nalazi a Luisa odlazi u kliniku gde upoznaje Alisiju. Leonardo zaprosi Sofiju, bogatu intelektualku i poslovnu ženu ne znajući da se Kristina vratila u Majami. Žade takođe dolazi u Majami zajedno sa Saidom i Khadijom.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site