Žade moli Saida da je primi natrag zbog ćerke!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Žade – od 128. do 133. epizode – Žade moli Saida da je primi natrag zbog ćerke!

By  | 

hqdefaultŽade moli Saida da je primi natrag zbog ćerke!

128. epizoda

Puštene iz zatvora, Kristina i Dora krenu prema Leonardovoj kući. Kada upozna Doru sa Leonardom, Kristina ne može da veruje da se njih dvoje po prvi put vide. Uzrujan Albieri odlazi ocu Andreasu na ispoved. Alehandro poludi kada sazna da se Natalia drogira. Sledećeg jutra Paula poziva Alehandra u pomoć. Sidi Ali dolazi sa Khadijom u Majami.

129. epizoda

Dora se iznenadi kada vidi Lukasa i nije joj jasno šta se tačno događa a Kristini prizna da nikada nije bila u vezi sa Leonardom. Međutim, oboje su se dogovorili da će od Albierija zatražiti dodatno objašenjenje za novonastale događaje. Žade je očajna jer ne sme viđati Khadiju što doživljava kao najgoru moguću kaznu. Zein joj pomogne da napiše pismo ćerki.

130. epizoda

Albieri napokon prizna Lukasu celu istinu o klonu. Gloria odlazi Alehandru sa namerom da mu se suprotstavi. Alisija uspeva da osvoji Pabla i postaje direktorka odnosa sa javnošću. Enrike se bori sa krizom koju će lečiti psihoterapijom.

131. epizoda

Alisija nastavlja sa planom razlaza od Eskobara i ostavlja ga samog nakon kratke svađe. Zoraida se dogovori sa Žade oko tajnog sastanka sa njenom ćerkom u šoping centru. Iako se zaklela da se više neće drogirati, Natalia od Marise zatraži novac kako bi kupila drogu.

132. epizoda

Žade je tužna jer ćerka ne želi razgovarati sa njom pa zamoli Zeina da pristane na razvod braka kako bi se ona vratila u zatočeništvo kod Saida i bila blizu svoje ćerke. Tokom šetnje Žade susretne Daniela. Eskobar se trudi da reši nesuglasice sa Alisijom a Natalia nastavlja da se druži sa narkomanima Paulom i Fernandom.

133. epizoda

Klečući i plačući Žade preklinje Saida da je primi natrag. Said pristane ali uz posebne uslove koje će morati da poštuje svakodnevno. Nadrogirana Natalia provali u Alehandrov stan prerušena u beskućnicu. Alisija svojim ekscentričnim ponašanjem još jednom zbuni Eskobara. Alberi potvrdi Huliju da je stvorio ljudskog klona.

Picture source: www.youtube.com

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno