Daniel odlazi u Maroko kako bi zaprosio Žade!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Brazilske serije

Žade- od 146. do 151. epizode – Daniel odlazi u Maroko kako bi zaprosio Žade!

By  | 

aDaniel odlazi u Maroko kako bi zaprosio Žade!

146. epizoda

Iako ju je Alehandro spasio od dugova i problema, Natalia nije srećna što je u sve to uključio i njenu majku Marisu. Alehandro više ne želi da toleriše Natalijine napade i laži te joj postavi ultimatum ukoliko i dalje želi biti sa njim. Lukas saznaje da se Žade želi vratiti Zeinu nakon što ju je Said odbio primiti natrag.

147. epizoda

Luisa pokloni Danielu avionsku kartu za Maroko. Natalia shvati da se kocka sa sopstvenim životom pa zamoli roditelje da je otprate do klinike za odvikavanje od droge. Pre odlaska na lečenje ona želi da svrati do Alehandra kako bi mu se izvinila ali joj se od tog trenutka gubi svaki trag. Said želi da usreći svoju tužnu ćerku pa joj u posetu dovodi Žade.

148. epizoda

Kako bi vratila dug Huanu, Natalia provali u svoj dom kako bi ukrala i prodala deo porodične imovine. Međutim, Lukas je zaključa u sobu i postavi čuvare na ulazu. Žade želi da razgovara sa Zeinom ali mu joj se na njegov telefon javlja nepoznata ženska osoba.

149. epizoda

Daniel se pojavi na vratima kuće porodice Ferer baš kada Lukas i Marisa uz pomoć doktora odvode ćerku prema klinici. Lukas i Daniel se prvi put vide što kod obojice prouzrokuje iznenađenje i šok. Sledećeg dana Alehandro shvati da je Natalia u potpunost ispraznila njegov stan a stvari prodala za drogu.

150. epizoda

Prilikom prvog susreta sa Dorom, Lukasa prestraši činjenica da on i Daniel imaju toliko toga zajedničkog a Doru šokira Lukasova neopisiva sličnost sa njenim sinom. Leonardo još uvek želi da usvoji Daniela pa zamoli Albierija da svedoči u njegovu korist. Said i trudna Rania putuju za Maroko.

151. epizoda

Žade pripremi dobrodošlicu za Saida. Osim njega, u Maroko je stigao i Daniel koji ima samo jedan cilj – zaprositi Žade i odvesti je natrag u Majami. Natalia uspe da uveri Marisu da je izlečena pa je zamoli da zajedno odu u kupovinu kako bi iskoristila priliku i ukrala joj novac iz torbice.

Picture source: www.youtube.com

 

 

Ja sam vasa nova moderatorka,Nina!Nadam se da cemo se lepo druziti kako smo to radili i do sada.

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno