Zakletva 208. epizoda! - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zakletva 208. epizoda!

By  | 

Zakletva 208. epizoda!

Rejhan vrišti, te Emir dolazi kod nje i ubedjuje je da je loše sanjala. Narin govori Oji da sada zna da je njihov brak dogovor, otići će čim Kemal povrati Masal. Džavidan govori ženi da je zamalo bila uhvaćena. Oja pita brata da li je to tačno i zašto joj to na početku odmah nije rekao. On joj objašnjava da kako bi prevarili zakon, sve mora da deluje istinito.

Rejhan se penje na stolicu kako bih dohvatila nešto za jelo. Džavidan to vidi i polako joj se prikrada kako bih joj izmakla istu. Nigar to vidi i zabrinuto dozove Rejhan. Rejhan se okreće, te se Džavidan takodje pravi da je zabrinuta za nju i da se u drugom stanju ne sme tako neodgovorno ophoditi.

Džavidan ponovo stavlja tečnost u Rejhanino piće, ovog puta u sirup, a umalo da je razotkrije Gulsum. S druge strane, Kemal zaustavlja Narin u kući i kaže da želi da joj kaže da on želi da ona i nakon sudjenja ostane. Oja to čuje.

Sve epizode serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site