Zakletva 379. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Zakletva 379. epizoda!

By  | 

Zakletva 379. epizoda!
Meltem se potrudi da Kemal ne ode na ceremoniju. Narin je povredjena. Munever joj govori da ne bude tužna, za nju je to veoma važno veče. Narin se složi i doda da to Kemalu očigledno ništa ne znači.
Tulaj je u policijskoj stanici. Komesar je pita da li je sve bila nesreća. Tulaj kaže da je imala pištolj, borile su se oko njega, a zatim je slučajno pucala, sve se dogodilo u trenutku. Tulay laže da je oružje našla u šumi i da nije to uradila namerno, ona se oružja mnogo boji. Tulay pita šta će biti sa njom. Komesar kaže da će to znati kada Gulperi da izjavu.
Erkan dolazi kod Gulperi i govori joj koliko mu sestra znači, a takodje i da njegova sestra nije loša i da nije želela da je povredi. On joj kaže da ako mu sestra ostane u zatvoru, on će biti uništen. Nakon što policija dodje kod Gulperi po izjavu, Gulperi izjavi isto što i Tulay i potpiše da ne želi da je tereti.
Tulay je puštena. Erkan je uveren da neće moći da prevari Emira, čak i da prevari sve iz konaka. Tulay odlazi kod Džavidan i pokušava da dokaže svoju nevinost. Džavidan naravno poveruje, jer se Tulajina izjava poklapala sa Gulperinom. Ipak, Melike je sumnjičava i pita je zbog čega nije ostala da pomogne Gulperi ili pak obavestila njih o njenom stanju?
Sve epizode serije Zakletva

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

  1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
  2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
  3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno