Zakletva 436. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 436. epizoda!

By  | 

Zakletva 436. epizoda!

Emir razgovara sa Gulperi. Devojka je odlučna da napusti njegovu kuću. Kaže da se već dogovorila sa čika Hasanom i da će sada živeti sa njim. Emir je protiv toga. Pokušava da joj kaže zašto se protivi, ali ih prekida Jigit, koji se žali ocu da Gulperi želi da ode, i da je toliko vezan za nju. Otac i sin govore Gulperi da ostane kod kuće. Yigit čak i raspakuje njene stvari. Emir vodi sina u svoju sobu i razgovara sa njim o nekom tajnom planu u vezi sa Gulperi. Oboje su veoma uzbuđeni.

U međuvremenu, Emir sprema zabavu pod drvećem. On je veoma uzbuđen. Ujak Suat ga zove i kaže da je pronašao skrovište Ismaila. Kaže Emiru da ne ide tamo sam. Međutim, Emir ostavlja sve i odlazi na adresu koju mu je naznačio ujak. Savaš dolazi svojoj majci. Prvo, međutim, razgovara sa Gulperi. Nagovara je da napusti Emirovu kuću. Ali Gulperi kaže da mora da ostane ovde zbog Jigita. Tada Savaš razgovara sa svojom majkom. Takođe je poziva da dođe kući. Da u sadašnjoj situaciji njen boravak u Emirovoj kući nema smisla. Bejhan, međutim, kaže da neće napustiti kuću dok se ne osveti Gulperi. Neko zove Savasa. On odlazi u žurbi. Ranije je, međutim, bio svedok Tulajevog razgovora sa Gulperi. Vidi kako Tulej ponovo vredja Gulperi. Izlazi. I pre nego što ode, naređuje Arisu da protera Tulaja iz kuće. Aris odlazi kod Fidan, koji ga samo čeka. Šalje joj video snimak Tulaj kako se smeje Kadrije koja umire. Fidan pokazuje ovaj video Melike, koja zove Tulaj i šamara je pred svima. Govori joj da odmah napusti kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nastavak na sledecoj strani

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site