Zakletva 89. i 90. epizoda!

Turske Serije

Zakletva 89. i 90. epizoda! Džavidan potplati čoveka da puca u nju!

By  | 

Zakletva 89. i 90. epizoda!

89 epizoda

Narin i Kemal čine sve kako bi Oja poverovala u njihov lažni brak. Emir i Rejhan ne kriju svoje zaljubljene poglede. Džemre je besna te gleda da ih ponovo zavadi.Džemre zove Džavidan te je moli da završe više sa time, navodeći da su Emir i Rejhan stavili prstenje.Džavidan je ubedjuje da će sve biti gotovo.Narin i Kemal zbog Asli organizuju romantičnu večeru ispred svoje kuće.

 

90 epizoda

Emir je romantičan prema Rejhan. On joj ostavlja ružu, ogrlicu i haljinu teje pita da se spremi. Nakon što je pozove kaže joj da je čeka i da joj je spremio veliko iznenadjenje. Rejhan se priseti prošlog iznenadjenja, te kako je bila povredjena, te ode u sobu. Emir dolazi u sobu i svestan je zbog čega Rejhan nije došla.  Oja se nalazi sa Nermin u kafeu, te im se pridružuje njen drug. Nakon negog vremena Oja se pomeri, te Kemal vidi Narin samu sa tim likom. Kemal gleda račune na telefonu, te smatra da je Narin sve to njemu kupovala, dok je zapravo sve to bio Ojin plan.

Džavidan napokon sprovodi svoj plan, ona priča sa Rejhan, dok čovek puca. Emir doyiva Rejhan u  šoku.

Sve epizode turske serije Zakletva

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site