Zehra 91 epizoda - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 91 epizoda

By  | 

Zehra 91 epizoda
Napomena-Ovo je 44 epizoda u turskoj i kod nas će se zbog dužine trajanja deliti u više epizoda.
Melek govori Zehri da bez obzira na sve ona je njena kćerka, yatim odlayi kod Alija šamara ga i kaže da mu nikad neće oprostiti.Melek je ljuta in a Azata jer joj je obećao da Zehri ništa neće faliti dok je on tu. Melek želi da ides a Zehrom u policiju da prijavi silovanje, ali Zehra odbija.
. U vili je svađa oko aganstva i malo je falilo da Zumrut kaže Nužin da je Devran Fatmin sin. Melek moli Zehru da joj oprosti. Zumrut ucenjuje Behije, ali Behije se pravi kao da joj je sada žao.

Devran prati Melek i Zehru. Azat kaže Aliju da mu neće oprostiti zbog toga što je učinio Zehri. Behije odlazi vračari zbog Zumrut jer se plaši da će reći istinu majci Nužin. Nužin zove bolnicu i Lejla dolazi da pregleda Zumrut.

Doktorica koja će pomoči Azatu

Doktorica koja će pomoči Azatu

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Devran dolazi kod Melek i uzima Zehru jer je želi opet odvesti u vilu. Melek je pokušava spasiti ali je Devran gurne i ona padne.

Azatu je teško zbog onoga što je Ali uradio.Azat zove Melek, ali se ona ne javlja. Melek uzima vazu i udari Devrana po glavi. Melek i Zehra odlaze u policiju kako bi sve ispričale.

Lejla je došla u vilu da pregleda Zumrut. Lejla se ponudila da ostane u vili da prati stanje Zumrut.

Azat dolazi u hotel i ugleda poruku koju mu je Ali ostavio. Pokušava ga Azat nazvati ali se Ali ne javlja. Devran dolazi sebi a Melek i Zehra su otišle u policiju i sve priznale. Devran je pobegao. Behije donosi tečnost koju joj je vračara dala i koju treba da odnese Zumrut, ali ucenjuje Fatmu da ona odnese.
Nastavak na sledećoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site