Zehra 91 epizoda - Page 3 of 3 - Turske-Serije.Net

Turske Serije

Zehra 91 epizoda

By  | 

capture-20141024-153649

Zumrut pred svima na proslavu aginstva govori da je Devran Fatmin sin

Devran dovodi Zehru u vilu, i ne dozvoljava Azatu da je spasi. Azata udaraju Rustem i čuvari ispred vile. Nužin fali Devrana zbog svega sto je uradio. Nakon što Azata prebiju odvezu ga daleko i ostave na cesti. Azatu pomaže Zejneb doktorica koja je prolazila sa autom pored njega i odvozi ga u bolnicu.

Zumrut svakim danom sve više bunca. Nužin želi Devrana za agu i povodom toga želi zaklati ovcu i da napravi proslavu. Nužin proglašava Devrana agom. Fatma se raduje zbog Devrana. Elif i Rasit dolaze na proslavu. Zumrut izlazi iz sobe i ugleda Alija kako joj kuca na prozor iz sobe. Pita ga sta on tu radi a on kaže kako su ga tu zaključali te da mu pomogne. Nakon toga Zumrut glasno kaže pred svima da Devran nije sin Behije i Kadima već da je Fatmin sin. Svi je iznenadjeno gledaju…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  1 Comment

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site