Zejnep napušta imanje!

Elif

Elif od 306. do 308. epizode! Zejnep napušta imanje!

By  | 

pageZejnep napušta imanje!
306 еpizoda

Arzu i Nedždet pokušavaju pronaći rešenje nakon što Kenan saznaje da Tugče nije njegova kći. Melek se susreće sa Nurten i prepoznaje je kao ženu koja je vodila njenu kćerku. Nurten se želi što pre domoći novca od Arzu. Alije je šokirana Zejnebinim zahtevom za razvod braka. Zejnep ne daje nikakvo objašnjenje zbog čega je to učinila i odlazi iz kuće.


307 epizoda

Zejnep se susreće sa Erkutom nakon što odlazi sa imanja. Njegova opsesija njome ne jenjava, a Zejnepin razvod od Selima ga čini još ustrajnijim u njoj. Kenan i Alije saopštavaju Selimu vesti o razvodu i Zejnepinom odlasku sa imanja. Kenan je dao da se na drugom mestu uradi test za utvrđivanje očinstva i poziva Arzu da se suoči sa rezultatima istog.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


308 epizoda
Zbog novih saznanja Kenan odustaje od razvoda sa Arzu i ne dozvoljava joj da vodi Tugče sa sobom. Arzu okrivljuje svog oca za sve neuspehe koje je doživela, te zbog toga daje Vejselu informacije kojim će on poslati Nedždeta u zatvor. Nurten ucenjuje Arzu kako bi joj ona što pre dala obećani novac.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  4 Comments

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site