Žena 59. i 60. epizoda! Bahar ostavlja Arifa!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Turske Serije

Žena 59. i 60. epizoda! Bahar ostavlja Arifa!

By  | 

Žena 59. i 60. epizoda! Bahar ostavlja Arifa!
59 epizoda
Bahar dolayi kod Arifa I pita ga zbog čega je ljut na nju.On želi da mu kaže šta je on njoj.Za sebe zna, od kako je video ona je žena koju on voli.On joj govori da ako ona ne gaji ista osećanja nema potrebe da dolazi da ga vidja, jer živi u istoj kući sa bivšim mužem.Bahir odlazi iz radnje, ali se ubrzo vraća kako bi nešto rekla Arifu.

60 epizoda
Pirl je neodlučna šta da radi sa fotografijama koje je Širin snimiula sa Sarpom.Suat ne želi da te fotografije stignu do Bahar, jer je svestan da Sarp više neće biti sa Piril.Hatidže je uznemirena samo od pomisli da je Širin ponovo zainteresovana za Sarpa. Bahar je zbog dece ostavila Arifa, a da li će biti spremna da oprosti Arifu?Emre sumnja da sa Džejdom ima sina, te je to otvoreno pita.
Bahar na ručku pored mora priznaje Sarpu da je Arif završena tema.Sarp oseća veliko olakšanje i sreću.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno