Žena 63. epizoda! Policija hapsi Sarpa!

Turske Serije

Žena 63. epizoda! Policija hapsi Sarpa!

By  | 

Žena 63. epizoda! Policija hapsi Sarpa!
Bahar I Piril se svadjaju oko Sarpa, a Širin pokuša da doda ulje na vatru.Bahar i Piril se izjašnjavaju da ni jednoj nije potreban Sarp, interesuje ih zbog dece. Širin ih pita da li ga ona može uzeti za sebe ako njima nije potreban.Širin traži od Piril slike nje i Sarpa. Enver i Piril uveravaju Bahar da ona samo želi da je posvadja sa Sarpom.Bahar vidi slike, te hvata Piril za vrat i pita je kada će prestati sa podlostima.

Sarp se sprema za proslavu Dorukovog obrezivanja, ali policija dolazi i hapsi ga. Nisan i Doruk svedoče tom dogadjaju, te su mnogo potreseni.Piril pokuša da objasnio Bahar sve u vezi fotografija.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site