Ženskaroš iz vile - 28. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 28. epizoda!

By  | 

Nakon što Kazim ošamari Ferita, on ipak pruži ruku Seyran i ponudi joj da pođe sa njim. Kazim joj odmahuje glavom i Seyran kaže Feritu da ode. On slomljen odlazi, a Seyran počne plakati. Halis aga izgrdi Ferita što je dozvolio da ga Kazim ošamari i govori da je gotovo, razvešće se. Feritu je jako teško. Abidin zaprosi Sunu. 

Seyran pošalje poruku Feritu da se nađu, mora nešto važno da mu kaže. Kada se nađu, ona se izvini za očevo ponašanje, ali i okrivi njega što je dolazio. Potom govori da želi njegovu pomoć za Sunu i Abidina. Ferit se iznervira, zar je to htjela reći, a šta će biti sa njima? Seyran govori da je gotovo između njih, a sestra je jedina osoba kojoj vjeruje. Ferit je ljut, govori joj da je on bio osoba kojoj može da vjeruje jer joj je on rekao za poljubac, kada su bili pijani, a ne Suna. Seyran uplakana odlazi, a Ferit ostaje skrhan.

Kasnije, Safet sa porodicom dolazi kod Kazima. Njegov brat se mota oko Seyran, ali ga ona odbije. Međutim, njihov otac predloži da uda obje kćerke za njegove sinove, a i on, Kazim će imati koristi.  Seyran to čuje i šokirana je, zove Ferita koji spava. A dok spava, Sultan mu se ušunja u krevet, a Pelin ulazi kroz balkonska vrata.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *