Ženskaroš iz vile - 32. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 32. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile – 32. epizoda!

Nastavlja se scena sa ročišta. Nakon što je Ferit pristao na razvod, red je da Seyran kaže svoju odluku. Seyran takođe izjavi da želi da se razvede. I jedno i drugo su tužni. Izlaze iz suda gdje ih dočekaju novinari. Seyran ga zamoli da on odgovori novinarima i da što prije završe. Dok Ferit odgovara, Seyran pozli i padne u nesvijest. Ferit je zabrinut podigne u naručje i uvjerava da je dobro, on je uz nju. Kazim i Tarik dolaze i razdvoje ga od nje. On sa njom više nema ništa.
Uveče, Ferit pijan upada kod Kazima u kući i traži da vidi Seyran. Emotivan je i moli ga, smatrao ga je ocem. Seyran i Suna sve slušaju iz sobe. Svi su emotivni. On govori da je voli više od sebe, mora se uvjeriti da je dobro. Seyran dolazi i zagrle se. Oboje su u suzama. 
Sledećeg dana, Ferit se sastaje sa njom u parku. Pohvali joj izgled i našale se na račun njegovoj pijanog ispada. On je zamoli da nagovori Sunu da pobjegne sa Abidinom. Tarik dolazi sa pištoljem i prekida ih. 
Poslednje pripreme za vjenčanje Sune i Safeta su u toku. Ferit daje ideju Abidinu da se preruše u konobare i ukradu svoje voljene. Abidin se složi i sprovode svoj plan. Seyran je preplašena i govori im da će ih sve ubiti ako saznaju. Suna je emotivna, grli Abidina i pristaje da pobjegne. Ferit pruži ruku Seyran da krene sa njima i ona pristaje. Njih četvoro uspiju pobjeći i nasmijani se voze u autu. 
Sve epizode možete naći OVDE 
Epizodu možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *