Ženskaroš iz vile - 33. epizoda!

Turske Serije

Ženskaroš iz vile – 33. epizoda!

By  | 

Ženskaroš iz vile – 33. epizoda!

Ferit, Seyran, Suna i Abidin su uspjeli pobjeći. Nastaje prava panika kada se sazna da su pobjegle i Tarik uvjerava brata da će on sve riješiti. Traga za njima. Suna paniči, ali je uspiju smiriti. Ferit im otkrije da nema nikakav plan i sjeti se mjesta gdje je išao sa bratom Fuatom na kampovanje. Kupe i oni šatore i dolaze na to mjesto.
Seyran paniči kako će sada živjeti. Ferit je uvjerava da će se snaći, važno je da su jedno uz drugo. Ona se složi i grli ga. Suna i Abidin provode vrijeme zajedno. Svi namještaju šatore, a Seyran i Feritu to baš i ne ide od ruke. Romantični su i uživaju u zajedničkim trenucima, dok vilu potresaju posljedice njihovog bijega. Safetov djed i Kazim upadaju i tragaju za Feritom i njima. Ali Halis aga im stavi do znanja da ni on ne zna gdje su. 
Seyran govori Feritu da joj je najvažnije da je on dobro i da će biti zajedno gdje god bilo, čak i u šatoru. Ljube se i grle, jedno drugom su podrška. Fuat i Asuman saznaju gdje se oni kriju i polaze na put do njih. Halis aga ošamari Fuata i govori mu da je beskorisan. Gulgul i Orhan ga zagrle i on odlaze sa Asuman. Stižu kod Ferita i druže se. Pozdravljaju se i u povratku dožive saobraćajnu nesreću. Svi članovi porodice su slomljeni i u bolnici, tu je i Seyranina porodica. Abidin, Suna, Ferit i Seyran stižu tu. Doktor im saopšti da je Fuat mrtav. Svi su skrhani bolom. Seyran tiješi Ferita koji pada na koljena i prisjeća se svog brata. 
Sve epizode OVDE
Epizodu možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *