Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči - Izvanredni ljubavni triler!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Indijski filmovi

Zlikovac: Ima ga u svakoj ljubavnoj priči – Izvanredni ljubavni triler!

By  | 

U sadašnjosti, Guru nastoji da uhvati Ešinog ubicu. Nakon što dozna da Cezar nije kriv za njenu smrt, on napokon hvata Rakeša dok ovaj pokušava ubiti još jednu ženu. Guru oseća gnev i tuče Rakeša razjareno, ali ga kasnije odvodi u bolnicu i plaća za njegove rashode. Dok je u bolnici, Guru saznaje da je Eša bila trudna što mu opet budi bes. Nakon što napadne medicinsku sestru koja se ranije ponela loše prema njemu, Rakeš je opet uhvaćen od strane Gurua koji ga gotovo ubija ovaj put – ali ga ponovo oživljava nakon ubrzgavanja neke vrste cepiva i oslobađa.
Za to vreme, policija otkriva istinu o Rakešu i odvodi njegovu suprugu na ispitivanje. Rakeš shvata da je Guru Ešin suprug, pošto ga je ona preklinjala da je ne ubije rečima da je trudna i da će se Guru osvetiti.

U opakoj završnici, Rakeš, koji sad zna Guruov identitet, vređa Gurua preko telefona pre no što ubije Ešinog oca i tek se onda predaje kod oficira Aditje. Rakeš očekuje da će ispasti junak pred svojom suprugom i ostalima ako ga Guru ubije, pa bi Guru ispao zlikovac u toj priči. Ipak, Cezar zove Gurua u tom trenutku i govori mu da je ubio Rakešovu suprugu i predlaže Guruu da mu sredi sina. Ljut, Rakeš povredi Gurua i pođe da ga ubije – ali ga kola pregaze mučno i on (Rakeš) strada na mestu od ogromnih bolova.
Nastavak na sledecoj strani

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno