Žrtve ljubavi 23. i 24. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 23. i 24. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 23. i 24. epizoda!
23 epiyoda
Corrado i Silvia odluče skrivati Albertovu kćer Noru nakon što ju je on oteo bez Guendalininog znanja. Carlotta priznaje kraljici Jeleni da je prevarila Maddalenu i da voli Tommasa. U sanatoriju Lucrezia prizna svom ocu Jacopu i bratu Liviju da je trudna i da nosi Brandovo dete, ali neće uspeti da održi trudnoću. Grofica odluči prekinuti lečenje kako bi mogla izneti trudnoću, a otac je u tome podrži. Brando je izvan sebe od sreće zbog te odluke. Lucrezia se vrati u očev dom u Carraru, gde će je lečiti najbolji lekari u gradu. Grof Jacopo kaže Brandu da će im dati blagoslov da se venčaju ako je Brando istinski voli. Brando se izlečio i vraća se kući u Carraru. Doktor Lucchesi saznaje za to i sve povjeri Silviji. Augusta Maffei se povjeri Nani da nikad nije bila s muškarcem.
24 epizoda
Corrado otkrije da je njegova bivša domaćica otvorila vlastiti biznis, pa ode do nje kako bih se izvinuo zbog svog ranijeg ponašanja.Ponudi joj i da se vrati raditi za njega i njegovuporodicu. Maffei ga odbije jer je oduvek zaljubljena u njega, što njega iznenadi. U međuvremenu Nanà otkrije da porodica Prizzi živi u Carrari. Kad je bila dete, odgajala ju je Anna, koja je naglo pobegla sa Sicilije ne rekavši devojčici razlog. Maddalena u kući grofova Farnesi dobije posao. Glava porodice Corradi na iznenađenje svih brani Alessandra tokom sastanka uprave bolnice i ishodi da ga proglase šefom. Silvia Corradi sazna da će se Brando venčati s Lucrezijom zato što čekaju dete…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *