Žrtve ljubavi 39. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 39. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 39. epizoda!

Nakon što su zahvaljujući Brandu izbegli neprijateljsku paljbu, Corrado mu naglasi da to ne znači da su jednakog ranga sad kad mu je spasio život.Otrovana žena nestala je s odeljenja bolnice, a njeni su nalazi ukradeni. Silvia se obrati radnicama fabrike i podstakne ih da govore o svojim zdravstvenim problemima. Krvarenja iz nosa, mučnine, pobačaji, povraćanje i žutilo kože. Komisiji je to dovoljno da pokrene istragu.

Livio se oseća kao da ga je njegova sestra Lucrezia izdala. Božić 1915. Corrado grli Silviju i svog sina Simonea koji je već tinejdžer – nakon što je dobio privilegije koje Brando nije dobio. Kad Lucrezia sazna za to, ona se uprkos opasnostima probije do rovova kako bi bila sa svojim suprugom. Uprkos Brandovom uveravanju Lucrezia strahuje da će on zauvek biti zaljubljen u Silviju. Corradov povratak kući je gorko-sladak. Silvijina naklonost mu dodatno otežava da bude blizak s njom. Corrada su strahote rata obežile i on je svestan da ga Silvia ne voli više kao nekad.On traži utehu u naručju Auguste Maffei. Strast, brižnost i strpljenje žene koja ga voli iako zna da joj ljubav nije uzvraćena naizgled blaže njegove boli.

Sve epizode serije Žrtve ljubavi

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno