Žrtve ljubavi 18. i 19. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 18. i 19. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 18. i 19. epizoda!
18 epizoda
Inžinjer Corradi otkrije da ga je domaćica vile izdala, pa je otera iz kuće. To je težak udarac za Augustu Maffei koja se preseli u pension Rosetta.Kako bi pridobila barem malo ljubavi svoga nećaka, ona odluči uceniti Corradija. Kamenolom je ponovno otvoren. Dr. Alessandro Lucchesi se oseća bespomoćno nakon niza smrti kopača te stoga da otkaz u bolnici Sveta Kruna. Časna majka ga svakako želi zadržati, pa zamoli Silviju da se umeša.
19 epizoda
Leopoldo koristi štrajk kopača kako bi se dograbio teretne železnice za prevoz mramora. Corrado i Alberto nisu znali što otac sprema. Brando i Lucrezia su otpratili na poslednji počinak Giosuea, a zajednička bol ih zbližava. Maddalenu napokon puštaju iz zatvora, ali Augusta Maffei ne oprašta. Odlučila je preuzeti kontrolu nad svojim životom pa predlaže Rosetti da joj postane partnerka.Zahvaljujući njenom iskustvu i veštinama, “Vrt vila” doživi veliki uspeh, a među klijentima je i Nana, ekscentrična, prenaglašena umetnica.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *