Žrtve ljubavi 43. epizoda!

Žrtve ljubavi-Sacrificio d’amore

Žrtve ljubavi 43. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 43. epizoda!

Streljački vod odbija gađati u Branda. Izjave da ne žele ubiti junaka! Budući da nije vreme za dizanje tenzija među vojnicima, ukidaju se sve smrtne kazne za neposlušnost. Lucrezia govori Silviji dobru vest. Simone odlazi na školovanje, pa se Silvia preseli kod oca na selo. Annibale je srećan jer njegov predlog oko kaneneloma ima velike šanse .

Maddalena najavi Jacopu Farnesiju da će uskoro otići od njih. Zavetovala se Devici Mariji da će posvetiti svoj život Bogu ako njen brat bude spašen. Rat se napokon završio. Alessandro i Tea će se venčati. Časna majka Agnese želi biti tamo. Brando napokon stiže kući kod svoje porodice. Budući da se Simone vratio u internat, a Silvia je na selu kod oca, Corrado se vratio u praznu kuću. Između njega i Silvije je zauvek gotovo. Njegovom bratu Albertu je žao što to čuje. Corrado odlazi u posetu Silviji na selu da se oproste.

Sve epizode serije Žrtve ljubavi

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *