Žrtve ljubavi 43. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Žrtve ljubavi-Sacrificio d’amore

Žrtve ljubavi 43. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 43. epizoda!

Streljački vod odbija gađati u Branda. Izjave da ne žele ubiti junaka! Budući da nije vreme za dizanje tenzija među vojnicima, ukidaju se sve smrtne kazne za neposlušnost. Lucrezia govori Silviji dobru vest. Simone odlazi na školovanje, pa se Silvia preseli kod oca na selo. Annibale je srećan jer njegov predlog oko kaneneloma ima velike šanse .

Maddalena najavi Jacopu Farnesiju da će uskoro otići od njih. Zavetovala se Devici Mariji da će posvetiti svoj život Bogu ako njen brat bude spašen. Rat se napokon završio. Alessandro i Tea će se venčati. Časna majka Agnese želi biti tamo. Brando napokon stiže kući kod svoje porodice. Budući da se Simone vratio u internat, a Silvia je na selu kod oca, Corrado se vratio u praznu kuću. Između njega i Silvije je zauvek gotovo. Njegovom bratu Albertu je žao što to čuje. Corrado odlazi u posetu Silviji na selu da se oproste.

Sve epizode serije Žrtve ljubavi

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno