Žrtve ljubavi 29. i 30. epizoda!

Meksicke serije

Žrtve ljubavi 29. i 30. epizoda!

By  | 

Žrtve ljubavi 29. i 30. epizoda!
29 epizoda
Nakon što se Silvija onesvesti, Brando dolazi k sebi i juri do svoje buduće žene. Objasni joj da su on i Silvia nekad bili ljubavnici, ali uveri je da je ona (Lucrezia) žena s kojom želi provesti ostatak života. Lucrezia poveruje Brandu i oni se venčaju. Nakon tolikih uzbuđenja, u kući Corradijevih napetosti porastu. Corrado ne može oprostiti Silviji zbog onoga što se dogodilo pa je prisili da ode živeti s ocem. U međuvremenu on odlazi u posetu gospođici Maffei na tretman i tom ga prilikom ona zavede. Između njih dvoje kreće tajna veza. Zaslepljen besom što je Silvia još zaljubljena u Branda, on se odluči osvetiti tako što zabrani Brandu utovar mramora na njegovu železnicu. Kad Silvia sazna za to, ona se svim silama bori kako bi se Brandu i njegovim ljudima ponovo omogućila upotreba železnice.
30 epizoda
Anna se poveri Maddaleni da je Nanin otac ostavio nešto zemlje Anni dok je živela na Siciliji kao nagradu za njen rad i zalaganje. Anna bi rado prodala tu zemlju kako bi mogla kćerci organizovati lepo venčanje.Ali Vito se ne slaže.On ne želi ništa od Teinog oca jer ga okrivljuje za smrt svog sina Rocca, koji je kao dečak poginuo dok je radio u kamenolomu čiji je vlasnik bila ta porodica.. Anna ipak odluči poći na Siciliju. U Montesacru pripremaju pobunu protiv Corradija koji im ne da svoju železnicu za prevoz mramora.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *