Doktor Haus od 173. do 175. epizode!

Americke Serije

Doktor Haus od 173. do 175. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 173. do 175. epizode!
173 epizoda

6-godišnjakinja sa retkim genetskim poremećajem primljena je u bolnicu nakon krvarenja iz nosa i gubitka svesti. Foreman naređuje timu da sarađuje sa njenom majkom, koja je ekspert za bolest svoje kćeri. U međuvremenu, Wilson se odlučuje na radikalno i potencijalno fatalno lečenje svoje bolesti, koje Hause pristane lično primeniti.

174 epizoda
Bolnički patolog počne skalpelom rezati vlastito teme i primljen je u bolnicu, ali pristaje jedino na lečenje o kojem je odluku doneo Hause. Međutim, Hause je nedostupan jer su on i Wilson na putovanju na kojem Wilson treba zaboraviti na skori pregled i opustiti se. U međuvremenu, razgovor sa pacijentom navede Chasea da preispita svoju karijeru.
175 epizoda
Vođa navijača na koledžu, primljen je u bolnicu zbog ošamućenosti i krvarenja iz nosa, ali tim uskoro otkriva da on zapravo čuje glas svog mrtvog brata i moraju odlučiti koji su od njegovih simptoma po prirodi psihološki. U međuvremenu, Hause i Wilson pokušavaju se nositi sa činjenicom da lečenje Wilsonovog raka nije uspelo; Wilson odlučuje prekinuti sa lečenjem i umreti dostojanstveno, a Hauseova smicalica ugrozi mogućnost da zajedno provedu vreme koje je Wilsonu preostalo.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site