Humejra je trudna, Kerem se sukobi sa Tolgom zbog Rejhan

Elif

Elif – od 713. do 716. ep. – Humejra je trudna, Kerem se sukobi sa Tolgom zbog Rejhan!

By  | 

713: Nakon što je Sema odbije, Vildan odvodi Elif sestri Žulide. Ali sudbina dovodi Elif blizu Indži i Tulaj. Rana upoznaje Kerema i shvata da je pogriješila, smišlja kako da se iskupi.
714: Rana svjedoči Tarikom bijesu jer ne može da nađe Elif, ali ona misli da je to zbog Keremovog dolaska. Vildan se vrati u vilu i govori da je ostavila Elif kod rodbine, što naljuti ukućane. Madžide i Kerem traže da vrati Elif. Tarik pokušava saznati od Vildan istinu.
715: Elifin dolazak prouzrokuje Semi probleme sa Džaferom. Leman traži od Tulaj da otpusti Žulide. Sema optužuje Elif da je ukrala novac od Džafera, ali plašeći se da će Džafer da naudi Elif, ipak priznaje da je ona.
716: Tulaj odbije da otpusti Žulide. Keremovi uspjesi u firmi unose nervozu i ljutnju kod Tarika. Humjera saznaje da je trudna. Parlina i Tolgina smicalica u vezu Rejhan završava loše po Tolgu jer se Kerem sukobi sa njim.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site