Vampirski dnevnici - 170. epizoda - 8. sezona -TVD

Americke Serije

Vampirski dnevnici – 170. epizoda!

By  | 

Prevod: ATV. Hvala. 😀

Epizoda počinje silvetom žene koja liči na Katherine. Ona se kreće kroz grad i nailazi na jednog čovjeka koji je prepozna, a zatim ga ubije. U Salvatore kući, Caroline razgovara sa Bonnie o Katherine (Kath) i saznaje kako ona pokušava pobjeći iz Pakla i osvetiti im se. Za to vrijeme, Matt je zauzet radom u Mystic Grill-u. Njega izenada posjećuje otac, koji sa sobom vodi i Kelly Donovan (Mattovu majku). Nazad su Salvatore kući, svi su okupljeni u dnevnom boravku i smišljaju plan kako da ubiju Kath. Ric preko telefona iznosi ostalima plan da od Katherininih kostiju naprave bodež i tako je ubiju kao što je bilo i sa Cadeom. Međutim, ekipi treba plan kako da privuku Kath da bi je ubili i Damon kaže kako je jedini način na koji to mogu da urade da organizuju vjenčanje, jer je ona uvijek voljela Stefana i ne bi mogla propustiti to vjenčanje. Matt odvodi Kelly u Grill i ona iznenada počne da krvari, te je primorana da ubije djevojku koja se zatekla sa njom u WC-u Grilla.

Caroline želi da organizuje dobro vjenčanje, onakvo kakvo je zamišljala, pa ona i Bonnie razgovaraju o tome. Bon joj govori kako zbog svega što je Stefan uradio ona nije spremna da bude na tom vjenčanju. Za to vrijeme, Stefan i Damon odlaze do mjesta gdje su Katherinine kosti. Damon želi da proslavi Stefanovo momačko veče i uvjerava ga kako on zaslužuje da bude srećan i da je Enzovo ubistvo kao i sve druge loše stvari uradio onda kada nije bio pri sebi.

(NASTAVAK NA SLED. STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. Refresh the page and start browsing the site