Onur i Kerem saznaju da je Jasemin mrtva

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 104. i 105. epizoda – Onur i Kerem saznaju da je Jasemin mrtva!

By  | 

Onur i Kerem saznaju da je Jasemin mrtva
104: Onur broji dane do vjenčanja sa Šeherzadom, zajedno sa Kanovim prijateljima sadi drveće. Saznaje da su bili u bolnici i da se Šeherzada onesvijestila. Peride gubi želju za životom, a Šeherzada joj predloži šetnju i održi joj lekciju. Burhan je operisan uspješno i čeka da se vrati kući da se souči sa Ali Kemalom. Ahu iskoristi situaciji i zbuni ALi Kemala, prisili ga na ženidbu. Aeval je povrijeđena što se Kerem udaljio od nje, ali saznaje da je Benu trudna, pa i zaboravlja na to. Onura čeka vijst koja će ga uzdrmati.
105: Onur i Kerem su potrešeni viješću o Jasemininoj iznenadnoj smrti, ali još više su šokirani načinom na koji je umrla. Burak sreće Emel, bivšu ljubavnicu koja je provela 4 mjeseca u zatvoru radi njega, jer je bila osumnjičena za ubisrvo. Burak se boji njenih prijetnji da će ispričati novinarima kako je vlasnik Binjapije smjestio ljubavnici ubistvo, te zamoli Kerema i Seval za pomoć. Burhan , teška srca, odluči da se Ali Kemal i Ahu vjenčaju, znajući da nema izbora. Nadidi se ne sviđa tš će Ahu postati njihova snaga i maćeha Fusininim kćerkama. Buket i Burdžu ne žele da Ali Kemalov sin Umut bude sa njima u kući.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *