1001 noć – 66. i 67. epizoda – Kerem prizna Šeherezadi da je voli, Onur i Zafer dožive avionsku nesreću!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 66. i 67. epizoda – Kerem prizna Šeherezadi da je voli, Onur i Zafer dožive avionsku nesreću!

By  | 

Kerem prizna Šeherezadi da je voli, Onur i Zafer dožive avionsku nesreću!

66: Kerem se jako naljuti kada sazna da je Onur osnovao novu firmu bez njegovog znanja i silno želi saznati šta o tome misli Šeherezada. U razgovoru s njom, otvoreno prizna da je voli i počne joj se udvarati, što se Šeherezadi nimalo ne svidi, najviše zbog Benu. Dok Ali Kemal pati jer je priznao Fusun da njegova ljubavnica nosi njegovo dete, Džansel susreće starog prijatelja Jamana koji će joj pomoći urediti majčin dom. Onur sazna da je Šeherezada izašla na sastanak s Keremom, a svoje strahove i probleme podeli s Jasemin. Već sedećeg jutra, ljutiti Kerem zapreti Onuru da prestane pratiti svaki Šeherezadin korak te da zauvek izađe iz njenog života. Onur i Zafer odlaze na poslovni put u Kopenhagen…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


67: Svi su šokirani kada čuju da su Onur i Zafer doživeli avionsku nesreću nad Karpatima. Šeherezadu zaboli jer je izgubila Onura, Kerema grize savest, a Peride tuguje. Svi koji su bliski Onuru i Zaferu odlaze na aerodrom. I dok Peride u tuzi grli Šeherezadu, Melek upoznaje Zaferovu suprugu Đulistan i njihovu decu. Burhan i Nadida odlaze u posetu bolesnom rođaku u Kayseriju i ostavljaju Fusun i Ali Kemala same s decom. Erdal i Ragip pronađu Žale, koja je pokušala pobeći iz zemlje, pa zajedno s novinarom i snimateljem pripremaju izjavu kojom bi opravdali Onura.

 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *