1001 noć – 128. i 129. epizoda – Eda i Šeherezada se poznaju od ranije!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 128. i 129. epizoda – Eda i Šeherezada se poznaju od ranije!

By  | 

Eda i Šeherezada se poznaju od ranije!

128: Haldun se ponovno pojavljuje u Mihribaninom životu, opravdavajući svoj iznenadni nestanak zbog pritvora. Ali Kemal teši Fusun koja se nikako ne želi vratiti majci i napustiti decu. Eda otkrije svojoj prijateljici da je ljuta što je Šeherezada nije prepoznala za vreme poslovne večere. Naime, Eda tvrdi da su njih dve zajedno studirale i 3 meseca radile u istoj firmi pa joj je čudno kako je se Šeherezada nije setila. Seval poseti Semiha kako bi s njim ozbiljno porazgovarala o Sezeninoj i Burakovoj vezi i ponudila mu zanimljiv predlog. Onur i Šeherezada doći će u nezgodnu situaciju zbog Peridinog susreta sa starom prijateljicom novinarkom…

129: Onur je potresen zbog izjave njegove majke u novinama. Peride doživi šok kad shvati da je novinarka Deniz iskoristila njihovo prijateljstvo samo za svoj interes. Dok Mihriban opet uživa u Haldunovom društvu, Šeherezada saznaje mračnu istinu o njemu. Benu pomaže Šeherezadi u pripremama za svadbu. Burhan i Nadida se ozbiljno posvađaju zbog Ali Kemala i Fusun, koji se nastavljaju viđati. Ahu unosi teror u kuću, a ovaj put njena meta je Gani. Benu ima problema s Keremom zbog toga što teši Melek, koja još pati zbog Buraka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *