1001 noć 15. i 16. epizoda! Onur saznaje da se Keremu dopada Šeherzada!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć 15. i 16. epizoda! Onur saznaje da se Keremu dopada Šeherzada!

By  | 

1001 noć 15. i 16. epizoda! Onur saznaje da se Keremu dopada Šeherzada!
15 epizoda

Na novogodišnjoj poslovnoj zabavi Kerem daruje Šeherezadi skupocjeni poklon, a nakon toga on i zapleše sa njom. Onura to jako naljuti. Bennu ta situacija rastuži. Šeherezada se zbog svega neugodno oseća i želi da ranije pođe kući. Sledećeg jutra Onur ispituje Kerema kakva osećanja gaji prema Šeherezadi, a odgovor koji dobija nimalo mu se ne dopada. Kod Ali Kemala u posetu dolazi tajanstvena žena koju dugo nije video. Gani uz pomoć interneta pomaže Burhanu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


16 epizoda
Benu prizna Šeherezadi da je zbog događaja na novogodišnjoj zabavi promenila mišljenje o njoj. Šeherezadu mnogo povrede njene reči i odmah odlazi kući. Fusun razrađuje plan kako da lično upozna Šeherezadu. Majke Onura i Kerema iznenade svoje sinove idejom o novom odeljenju u kompaniji. Za novi projekt u Bosni i Hercegovini Kerem kao glavnu arhitekticu angažuje Šeherezadu i traži način kako da joj prizna svoja osećanja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *