1001 noć – 39. i 40. epizoda - Šeherezada je našla novi posao!

Šeherzada-1001 noć-Binbir gece

1001 noć – 39. i 40. epizoda – Šeherezada je našla novi posao!

By  | 

Šeherezada je našla novi posao!

39: Već danima zabrinut, Onur napokon ugleda Šeherezadu i zatraži od nje bolji razlog iznenadnog nestanka od onog koji je navela u pismu. Šeherezada je pronašla novi posao preko prijatelja Selima iz kompanije Arkun, a to se nikako ne svidi Onuru. Četvorica radnika su nastradala na gradilištu firme Binyapi u Ankari, dok istovremeno nepoznata osoba krišom prati Šeherezadu pri odlasku na posao. Nandide sazna da je Džansel nova vlasnica porodičnog starog stana. Ali Kemal pokušava naći načina da vidi svoje kćeri.

40: Onur poseti Šeherezadu kako bi saznao kako se snalazi na novom poslu. Burhan gubi nadu u Ali Kemala zbog njegovog vanbračnog života, a Nadida se zabrine za Ganija koji besposličari. Benu je šokirana Keremovim pozivom na večeru s njegovom majkom, ne sluteći da im Seval priprema veliko iznenađenje. Onur prizna Keremu da više neće terati Šeherezadu da mu uzvrati ljubav. Šeherezada dobije ponudu za dodatni posao, a Benu, prisluškujući razgovor koleginica, sazna da je Zejnep već boravila na Keremovom brodu. Nadida učini neočekivani korak u želji da vrati Ali Kemala kući…

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *