Elif od 207 do 209 epizode - Turske-Serije.Net

Elif

Elif od 207 do 209 epizode

By  | 

hqdefaultElif
207 epizoda

Nakon Alijine posete, Arzu od Gondže traži da joj iz kuće donese sve vredne stvari koje poseduje. Zejnep se kaje zato što je otišla na fakultet sa Selimom. Selim na imanje poziva Melek kako bi podigao Zejnebin moral. Alije želi pridobiti Melek koja je došla na imanje. Arzu se nastavlja suočavati sa bolnim zatvorskim činjenicama, ali ovoga puta će to skupo platiti.

208 epizoda
Arzu je u samici, po prvi put u životu je na strani onoga ko je oštećen kada joj ukradu novac. Melek je još uvek zabrinuta nakon što se vraća iz posete Zejnep, jer nema nikakvih vesti o svom bratu Melihu. Nedždet počinje pretiti seljacima kako bi ovi prodali svoju zemlju. Nakon Melekine posete imanju i Kenan ide posetiti Melek. U međuvremenu Melek napokon dobija vesti o Melihu.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


209 epizoda
Kada se Melek, koja žuri kako bi videla Meliha, susreće na vratima sa Kenanom, priznaje mu kako ima brata. Iako je Melek van sebe od sreće kada vidi svoga brata živog, Kenan je šokiran činjenicom da je Melekin brat Melih. Nikako se ne može suočiti sa tim i počinje se prisećati svega u vezi Meliha. Serdar angažuje advokata za Arzu i Arzu advokatu priznaje da je ranila Zejnep. Vejsel želi posetiti svoju kćerku. Iako Aliju izluđuju Vejselovi maniri, uspeva se kontrolisati zbog Zejnep.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *