Anamika 110.epizoda – Shalakha je u potrazi za izvorom Anamikine moći! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Anamika

Anamika 110.epizoda – Shalakha je u potrazi za izvorom Anamikine moći!

By  | 

hqdefault

Shalakha ulazi u salu. Uskoro je 6:40 sati, a Rano biva sve više i više uznemirenija. Dođe Jeet, i upita je za razlog njenog uznemirenog ponašanja. Kaže joj da se uvek desi neka tragedija kad je ostavi samu, tako da ovog puta neće to učiniti. Rano pokušava da ubedi Jeeta, ali je Jeet ne sluša. Shalakha dolazi blizu jedne sobe i otvara je. Samo što uđe, vrata se zalupe i njen ogrtač se zaglavi. Shalakha ugleda mnogo mrtvih leševa koji lebde u sobi. Zapanjena je. Anamika shvata da je Shalakha ušla. Kad joj priđe, Shalakha uradi nešto sa magičnim štapom što izludi Anamiku, te ona napravi nekoliko kopija sebe što zbuni Shalakhu.

Jeet stvalja Rano u krevet. Anamika kaže Shalakhi da je neće uspeti pobediti, pošto je ona (Anamika) mnogo moćnija od Shalakhe. Dodaje da je sada vreme da uđe u Rano-ino telo dok Shalakha pokušava da je zaustavi. Ona izvadi nešto iz torbe i recituje neku mantru i baca nešto na svaku kopiju Anamike. Prava Anamika biva užasnuta. Vreme je da sunce zađe, skoro je 7 sati. Anamika stavlja neki venac na vratu a Anamika se ponaša kao da gubi snagu/moć.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Najava: Shalakha pokušava da uništi Anamiku i pretvara je u pepeo. Ona kazuje neke Laxman Rekha stvari.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *