Mn 18.12.2015.,(2076 epizoda),Nimboli preti svojim odlaskom! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Mn 18.12.2015.,(2076 epizoda),Nimboli preti svojim odlaskom!

By  | 

mn 2Akira i Badri proveravaju zid i pokušavaju da ga slome.Čuju stražara i kriju rupu sa velikom torbom.Stražar ulazi unutra, ali dobija poziv i izlazi.Akira kaže da će da pobegnu sutra.
Kajljani pita Anandi da li je Šivam manje ljut.Anandi kaže da ne zna šta da radi i smatra da će joj Mangla pomoći.Anant kaže da on ima drugačije mišljenje i da misli da ne smeju da zavise od Mangle.Moramo saznati zašto Nimboli mrzi svoju majku i da se ponašamo u skladu sa tim.Nimboli dolazi sa igračkom i pokazuje je Anantu.Anant je pita zašto Disu zove majkom.Nimboli kaže da joj je tako Disa rekla.Anant je pita da li je razmišljala kako bi zvala svoju pravu majku.Nimboli se priseća svoje lažne majke.Nimboli kaže da bi je zvala djavolom, bacala kamenje na njoj i tukla je.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Kajljani joj kaže da ne govori tako za svoju majku.Nimboli kaže da je majka mrzi i da ona mrzi nju.Anant je pita ko joj je to rekao.Nimboli kaže da ona to zna i preti da će otići u Jhalra ako joj ponovo pominju majku.Anandi je tužna.Kajljani pita Anandi zašto Nimboli mrzi svoju biološku majku kad je i ne zna.Kajljani se priseća da je Mangla rekla da su je Akira i Harki podevali protiv majke.Anant kaže da trebaju da potraže pomoć psihologa.

Gledaćete:Ista najava.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *