Doktor Haus od 31. do 33. epizode! - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Doktor Haus od 31. do 33. epizode!

By  | 

pageDoktor Haus od 31. do 33. epizode!
31 epizoda

Anica prati rezultate u kladionici i odjednom dobije napad, što Haus, koji je takođe u kladionici, vidi. Ubrzo je odvedena u Princeton-Plainsboro, ali kada Cameron otkrije kako ima Münchhausenov sindrom, želi ju pustiti, ali Haus joj ne dozvoljava jer veruje kako Anica boluje od još nečega, što se pokaže kao tačna pretpostavka, zahvaljujući informacija koje Haus iz nje uspe izvući.

32 epizoda
Dok su Haus i Stacy u Baltimoreu, poznati novinar izgubi svest i povredi glavu u svom uredu. Kada povrati svest, počinje nekontrolisano i nejasno govoriti i tada postane jasno da ima afaziju, nakon čega ga odvode u Princeton-Plainsboro na lečenje. Haus svo to vreme pomaže svom timu iz Baltimorea pomoću telefona pošto mu je let otkazan zbog snega.
33 epizoda
Cameron je zabrinuta zbog rezultata svog HIV-testa, dok Haus razmišlja o njegovom nedavnom poljupcu sa Stacy. Wilson mu savetuje da celoj situaciji pristupa jako racionalno. U međuvremenu, Haus mora detaljno proučiti život zaposlene kućne pomoćnice kako bi otkrio zašto pokazuje znakove fizičke i mentalne degeneracije.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *