Simar - 28.02.2016. - Staramajka 10 puta udari Simar kaišem! - Page 2 of 2 - Turske-Serije.Net

Indijske Serije

Simar – 28.02.2016. – Staramajka 10 puta udari Simar kaišem!

By  | 

BeFunky Collage 2

Noću,Staramajka kopa. Simar otvori kapiju i hoda. Pita se zašto je Staramajka otišla u Devikinu kuću. Roli je bila u pravu. Neko hoda iza Simar sa bodežom. Ubode Simar i ona pada na pod. Staramajka nastavlja kopati. Osoba sa bodežom dođe kod nje. To je Chantu. Kapa krv sa bodeža u grob koji Staramajka kopa. Bijela žena govori da je potrebna krv još dvoje ljudi. Jedno će biti od male mlade.
Sledećeg jutra,Simar je u sali. Pita sve kako su.  Govori da je izašla napolje prošlu noć,neko je ubo. Svi su šokirani. Karuna pita šta to govori. Đanvi je provjerava i veli da nema ništa. U redu je. Staramajka dolazi i govori da ako nema ožiljka,treba li ona napraviti jedan. Dolazi sa kaišom. Veli da je prekrišila njena pravila,nije uradila svoj posao niti dopustila ostalima da urade. Biće kažnjena za to. Ovo je prva greška,tako da 10 udara kaišom. Svi su šokirani. Rađinder je pita šta to govori. Nikada nisu udarali djecu. Staramajka mu kaže da ućuti. Prem govori da ne može to da učini,može da je pita da uradi još posla,ali ne može ovo. Staramajka veli ” u redu,ovo je ono što želite.” Udariće sebe 10 puta. Simar je zaustavi,ne može povrijediti sebe zbog nje (Simar). Nastavi: ” Ja sam pogriješila. Prekršila sam tvoja pravila,kazni me. ” Roli se umiješa: ” Koja kazna? Koja pravila? ” Simar joj kaže da se ne miješa. Kaže im da idu. Prem govori da on neće otići. Simar mu kaže da mora. Staramajka udari kaišem Simar. Udari je 10 puta. Svi su u suzama.
Najava: Sanđu pita Chantu da joj pokaže magiju. Chantu veli kasnije će. Sanđu pita Anđeli da li želi vidjeti magiju. Anđeli potvrdi. Ona baci loptu kod Chanti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *