Ek Tha Raja Ek Thi Rani - 12.04.2016. - 188. epizoda!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – 12.04.2016. – 188. epizoda!

By  | 

capture-20160412-230316

Sledeceg jutra ,Savitri se pita  koga da pita za Pandita sa hrama na litici.Dama u prolazu kaze Savitri da je otisao jutros.Savitri place da joj je on bio poslednja nada,samo on moze da joj pomogne.Dama pita  Savitri da se moli u hramu i vezuje joj crnu nit oko ruke.Saviri pita koliko mora testova da prodje.Swarna sedi u svojoj sobi pitajuci se da li ce moci da da ovom detetu dobar zivot.Bari Rani Ma donosi hranu i pita Swarnu da se dobro brine o sebi.Swarna kaze da nije raspolozena.Bari Rani Ma kaze da je vreme da se za nju brinu stariji.Swarna je uverava da ce kasnije pojesti.Lakhan dolazi u sobu,Bari Rani Ma veli da je dobro sto je dosao. On mora biti siguran da Swarna dobro vodi racuna o sebi i detetu.Okrece se i pita o Savitri.Lakan kaze da je nije video od jutros.Bari Rani Ma razmislja da sazna  gde je otisla. Savitri se vraca u palatu zabrinuta zbog pandita u hramu. Bari Rani Ma dolazi i pita gde je bila. Veli da nije ni rekla Lakhanu o tome gde je otisla. Savitri kaze da joj je otisla po lek.Bari Rani Ma je pita  da se pobrine za Rana ij- ev dorucak. Ugleda crnu nit na ruci i pita da li je isla u hram.Savitri kaze da nije toliko luda da ide u hram ujutru,neko je vezao nit na njenu ruku. Rana ji crta portret Savitri.Ona dolazi sa kafom.On krije skice u knjigu.Ona ga uhvati u lazi i kaze da mu dve stvari ne odgovaraju.Pravo ta leptir masna a drugo njegova laz. Doda da ce svaka boja biti svetla kad je nosi,ali on ce izgledati lepse ako nosi svetle boje,Rana ji kaze da mu je ova izjava poznata.Ona pita da li je to on rekao ili mu je neko dao komplimet,a onda trazi skice u knjizi.On kaze ne sada. Ona se okrene i gleda Boziji idol.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


(NASTAVAK NA SLED.STRANI)

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *