Ek Tha Raja Ek Thi Rani - 12.04.2016. - 188. epizoda!

Ek Tha Raja Ek Thi Rani

Ek Tha Raja Ek Thi Rani – 12.04.2016. – 188. epizoda!

By  | 

capture-20160412-230511

On pita da li ona nesto zeli.Savitri kaze da joj je majka uvek govorila da uradi molitvu u tom crnom hramu ali je pandit Ram Afdar negde otisao.Rana ji kaze da moze da ga nadje za nju. Savitri kaze da je njegovo srce veliko koliko i njegov bes, ona ga moli da nikom ne govori o tome.On pita zasto. Savitri kaze da ce ga smatrati kao idiota ako saznaju da sve ovo radi za nju.Misli da ce Rana ji sigurno naci pandita.Lakhan kaze Swarni da razume njeno stanje.Mora mu verovati, on se brine o njoj.Savitri dolazi i vidi ih kako se grle.Ona prigovara Lakanu sta ako ih neko vidi ovako.Svako ce posumnjati da ovo dete nije Laksovo nego njegovo.Swarana uhvati Savitri za ruku i pita zasto toliko brine za nju. Kaze da se samo Gayatri ovoliko brinula za nju.Savitri kaze da je sluskinja i mora da se brine o njoj.Swarna je grli.Savitri misli kako ce joj uskoro reci istinu.
Savitri dolazi do Rana ji-a i pandita. Pita pita da li je Ram Afdar.On kaze da nije.Savitri se izvinjava i kaze da ne moze obaviti ovu molitvu sa njim.Rana ji pita zasto ona se samo bavi panditima.Oni ulaze u raspravu. Savitri konacno kaze da samo Ram Afdar zna sta se dogodilo tog dana na litici .
Najava: Bari Rani Ma gleda Savitri kako izlazi,pita se sta radi. Savitri pada niz stepenice. Bari Rani Ma kaze da je ovo uvek bila njena igra.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *